Etusivu      H-Trap paarmapyydys

Nyt tehokkaasti eroon paarmoista, H -Trap paarmapallolla!

H-Trap paarmapallo poistaa paarmat jopa 95%:sti ilman myrkyllisiä kemikaaleja.

Paarmapallon tehokkuus perustuu sen houkutteleviin ominaisuuksiin. Paarmat saalistavat näköaistinsa avulla. H-Trapin suuri kumipallo lämpenee ja houkuttelee paarmoja muistuttamalla eläintä. Paarmat
laskeutuvat pallon pinnalle ja yrittävät purra sitä. Paarmat lähtevät lentoon aina ylöspäin ja tällöin H-Trapin suppilon mallinen kangas ohjaa paarmaa lentämään vain ylöspäin kunnes se päätyy ansan osaan, joka on täytetty saippuavedellä.  

H-Trap on helppo koota. Parhaan tehon saavuttamiseksi paarmapallo asennetaan kosteikkojen (paarmojen lisääntymisalueita) ja suojattavien alueiden väliin. Paarmapalloja tulee olla riittävästi.

Nyt tehokkaasti eroon paarmoista, H -Trap paarmapallolla!

H-Trap paarmapallo poistaa paarmat jopa 95%:sti ilman myrkyllisiä kemikaaleja. Paarmapallon tehokkuus perustuu sen houkutteleviin ominaisuuksiin. Paarmat saalistavat näköaistinsa avulla. H-Trapin suuri kumipallo lämpenee ja houkuttelee paarmoja muistuttamalla eläintä. Paarmat laskeutuvat pallon pinnalle ja yrittävät purra sitä. Paarmat lähtevät lentoon aina ylöspäin ja tällöin H-Trapin suppilon mallinen kangas ohjaa paarmaa lentämään vain ylöspäin kunnes se päätyy ansan osaan, joka on täytetty saippuavedellä. H-Trap on helppo koota. Parhaan tehon saavuttamiseksi paarmapallo asennetaan kosteikkojen (paarmojen lisääntymisalueita) ja suojattavien alueiden väliin. Paarmapalloja tulee olla riittävästi.